Beautycoaching: coaching voor jou en mantelzorgers met een passie voor schoonheid

 

Of je nu zelf de zorg op het gebied van schoonheid en beauty onder de knie wil krijgen of dit graag door mij wil laten doen, beiden is mogelijk. Je hoeft het niet alleen te doen! Door 10 jaar ervaring in de zorg en beautybranche, weet ik precies waar jij op moet letten om je geliefde zo goed mogelijk te verwennen en te verzorgen met een schoonheidsbehandeling. Zodra jouw geliefde straalt, straal jij ook.

“Aandacht is het mooiste cadeau wat je de ander kunt geven”

Beautycoaching 1-op-1

Wie er goed uitziet aan de buitenkant, brengt dit over op de mensen om zich heen. Weet jij niet hoe je jezelf mooi kunt maken om zichtbaar te stralen? Hier komt verandering in. Door het beautycoaching 1-op-1 traject te volgen, leer je zelf de beautyvaardigheden die je graag wil leren en geef ik je alle hulpmiddelen en tools zodat je op een optimale manier jezelf kunt verzorgen.

Denk hierbij aan het goed en grondig reinigen van het gezicht. Dit om onzuiverheden en puistjes te voorkomen. Of het aanbrengen van make-up. Je komt al een heel eind met een goede basis. Je leert bijvoorbeeld hoe je mascara aanbrengt, een foundation of lippenstift. Ben jij een man en groeit jouw baard verwilderd alle kanten op? Ook leer ik jou om je baard te scheren, zowel nat als elektronisch.

De normale, dagelijkse beautyvaardigheden komen ook aan bod. Je leert om jezelf te wassen onder de douche, de tanden te poetsen en zelfstandig aan te kleden. Daarna leer je om de haren te borstelen en te verzorgen. Heb jij alle vaardigheden onder de knie? Dan is het de hoogste tijd om echt te stralen. Ben jij er klaar voor?

Pascalle zorgt & ontzorgt: coaching speciaal voor mantelzorgers (+ beschikbaar per dag(deel))

Als mantelzorger komt er veel op je af. Vaak word je plotsklaps mantelzorger en hier kun je je dus niet goed op voorbereiden. Naast het zorgen voor een geliefde, moeten er ook veel dingen geregeld worden waar veel tijd in gaat zitten. Dit kan je soms teveel worden, ik begrijp dat volledig. Speciaal voor mantelzorgers heb ik een traject ontwikkeld, Pascalle zorgt & ontzorgt. Je kunt mij inhuren en ik neem graag de zorgtaken over voor je geliefde. Ik heb niet voor niets jaren ervaring in de zorg dus aan de juiste aandacht en verzorging ontbreekt het niet. Werkzaamheden als aankleden, wassen, haar, gezicht, gezichtsbeharing en mondverzorging komen aan bod.

Ik verzorg en ontzorg je graag! Wil jij zelf vaardigheden leren die je nog niet goed onder de knie hebt? Ik help jou hier graag mee. Wil jij bijvoorbeeld graag zelf leren hoe je de haarkrullers van je geliefde inzet? Ook dit leer ik je. Of wil je graag de baard van jouw zoon nat scheren en niet steeds het elektrisch scheerapparaat pakken in verband met wondjes? Geen probleem, dit komt in orde!

+ Extra opties bij het ‘Pascalle zorg & ontzorgt’ traject;

  • Pascalle’s Passie beautyshopping: Zijn de verzorgingsproducten in de kast op? Of heb jij geen idee wat nu echt fijne producten zijn tijdens de verzorging? Ik ga graag voor je shoppen! Dit kan samen met jou of voor je.
  • Massage workshop: Ik leg uitgebreid uit hoe je jouw geliefde kan masseren om op deze manier een moment van ontspanning thuis te creëren.

+ Let op!

Bij het ‘Pascalle zorg & ontzorgt traject’ dient de mantelzorger alle producten in huis te hebben. Lukt dit niet om de één of andere reden? Laat het mij weten en ik koop graag de verzorgingsproducten bij de groothandel.

Pascalle zorgt & ontzorgt voor zorginstellingen

Hebben jullie last van personeelstekort of een rooster dat nog niet is afgemaakt? Ik kom jou en je team graag ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat alle cliënten de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom neem ik tijdens de lichaamsverzorging ruim de tijd voor cliënten. Denk aan de haren mooi in model brengen, een lekker geurtje opspuiten en kleding met zorg uitkiezen. Dit doe ik graag en dat is waar Pascalle’s Passie voor staat! 

Ik ben ook in te huren voor een dag(deel) om de bewoners van een afdeling te vertroetelen met beautybehandelingen, geheel afgestemd op de wens en behoefte van de cliënt. Dit kan het geven van ontspanningsmassages bij onrustige cliënten zijn, de nagels lakken van een dame die onwijs geniet van een persoonlijk momentje of het houden van een snoezelactiviteit aan iemand hier baat bij heeft.  

Ik heb ervaring met de volgende doelgroepen: Mensen met een lichamelijke beperking laag/hoog niveau, verstandelijke beperking laag/hoog niveau, zintuigelijke beperking, somatisch, mensen met autisme, mensen met dementie, eenzame mensen, palliatieve zorg en thuiszorg. 

+ Let op!

Bij het Pascalle’s Passie zorgt en ontzorgt traject voor zorginstellingen dient de instelling de producten in huis te hebben. Geen tijd? Ik koop graag de verzorgingsproducten voor je tijdens een beautyshopping. 

Je kunt mij ook inhuren via de volgende bemiddelingsbureaus

Wat anderen zeggen

Instellingen die al met Pascalle’s Passie werkte

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen?