Kom stralend voor de dag met de schoonheidsbehandelingen van Pascalle’s Passie

 

Persoonlijke aandacht en contact staan centraal tijdens mijn schoonheidsbehandelingen. De klant is letterlijk de koning(in). Alle behandelingen worden aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de klant. Het maakt niet uit of de klant in een elektrische stoel zit, bedlegerig is of in bad ligt voor een snoezel-behandeling, alles is mogelijk bij Pascalle’s Passie.

Van tevoren bespreek ik graag de wensen en mogelijkheden samen met de klant door. Ik doe er alles aan zodat de klant een fijn en ontspannen ervaring beleeft. Zo zorg ik voor een prettige omgeving waarbij er rekening gehouden wordt met het gebruik van zachte muziek, gedimd licht, fijne muziek, heerlijke geuren en een comfortabele behandelstoel.

Bij Pascalle’s Passie maakt aandacht alles mooier en daarom neem ik uitgebreid de tijd voor mijn klanten. Ik creëer een plek waar klanten volledig tot rust komen. Is de klant slecht ter been? Geen probleem, ik kom graag naar je toe. De behandelingen kunnen zowel bij de klant thuis als in mijn salon, gelegen op de tweede verdieping, in Zevenbergen plaatsvinden.

Lichaamsbehandeling Treatments

Heeft jouw klant een droge of verouderde huid? Dan is de lichaamsbehandeling van Treatments zeer geschikt. Deze behandeling staat erom bekend dat hij verzorgend, verzachtend en ontspannend aanvoelt. De huid wordt tijdens de behandeling grondig gereinigd en gescrubd om een zijdezacht huid te creëren.

Geuren brengen vaak positieve emoties in de mens naar boven. Daarom laat ik de klant tijdens de behandeling genieten van verschillende geuren zoals bloemen, kruiden, wierook, sandelhout en shea-noten. De lichaamsbehandeling Treatment wordt afgesloten met een ontspannende massage waarbij ik gebruik maak van langzame strijkingen op het lichaam. Bij strijkingen wordt in elke richting in een rechte lange baan de spieren en huid door elkaar heen bewogen.

+ De klant krijgt de keuze uit de volgende geuren

 • Ceylon: dit is een warme geur van shea-noten, sandelhout en patchoeli. Dat gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn.
 • Mayhayana: dit is een zoete, lenteachtige geur van lila hyacinten en de kruidige geur van musk en sandelhout.
 • Shinshiro: dit is een zoete, vanilleachtige geur en met tonkabonen aangevuld. De zoete en frisse geuren zoals ylang ylang, roos en witte lelie vind je hier ook in terug.

+ Let op!

Wanneer er bij de lichaamsbehandeling gebruik gemaakt wordt van transfers om de klant van bed of bad te tillen, worden altijd de veiligheidsprotocollen van de lift gehanteerd! (Veiligheidsriem, baleinen, juiste tilmat.)

Gezichtsbehandeling Creative Cosmetics

Heeft de klant last van onzekerheden of puistjes? Dan is de gezichtsbehandeling Creative cosmetics de ideale oplossing. Van tevoren wordt de huid verwarmd met een warm kompres met een geurende olie. Dit maakt deze gezichtsbehandeling lekker en ontspannend. Vervolgens wordt de huid dubbel gereinigd met een milk en tonic. Daarna breng ik een scrub aan en plaats ik op het gezicht een verzorgend masker.

Tijdens het intrekken van het verzorgend masker, verwen ik de handen met een ontspannende handmassage. Als laatste wordt de gezichtsbehandeling afgesloten met een beschermende zonnebrandfactor. Het kan voorkomen dat onzuiverheden erg vastzitten in de huid. Dan gebruik ik een speciaal naaldje om deze makkelijker te verwijderen. Is de klant wat angstig voor naaldjes? Geen probleem. Laat mij dit van tevoren weten zodat ik een gepaste oplossing kan verzinnen.

+ Extra opties tijdens de gezichtsbehandeling;

 • Het epileren van de wenkbrauwen.
 • Verven van de wenkbrauwen met een natuurlijk effect.
 • De wimpers verven voor een open blik waarbij mascara verleden tijd is.
 • Harsen van de bovenlip zodat zichtbare haartjes worden verwijderd.

Shantala massage

Het is erg vervelend wanneer de klant zich onrustig voelt. Niemand wil zich zo voelen. Vaak uit zich dit in onbegrepen gedrag zoals agressie, dwalen, somberheid en een gevoel van angst. Shantala massage zorgt ervoor dat dit gedrag verkleind wordt en de klant zich steeds meer ontspannen voelt. Onrust brengt veel lichamelijk en geestelijk teweeg.

Tijdens een Shantala massage wordt contact gemaakt met de klant met oprechte aandacht en deze is altijd respectvol. De klant wordt gemasseerd direct op de blote huid of over de kleding. De keuze is aan de klant wat als prettig wordt ervaren. Ik observeer de reactie van de klant zodat er geen verkeerde keuze wordt gemaakt.

+ De voordelen van een Shantala massage;

 • De aanmaak van het gelukshormoon oxytocine wordt gestimuleerd. Spanning en onrust maken plaats voor rust en ontspanning.
 • Er ontstaat een positiever zelfbeeld bij de klant. Jij bengt goed zoals je bent!
 • De klant ervaart een gevoel van veiligheid, verbinding en vertrouwen.
 • Het gevoel van meer gezien en gehoord worden wordt vergroot bij de klant.
 • Het lichaamsbeeld en lichaamsbesef worden versterkt bij de klant.
 • Het contact van de mantelzorger of zorgvrager met zichzelf, de ander en de omgeving wordt verbeterd en versterkt.
 • De verzorgingsmomenten vanuit de zorgvrager verlopen beter.
 • Het vertrouwen tussen de klant en de zorgverlener komt terug met een positieve aanraking.

Biosculpture pedicure

Heeft de klant last van voetklachten en heb je als zorgverlener geen idee hoe op te lossen? Speciaal voor voetklachten is de Biosculpture pedicure bedoeld. Tijdens de pedicurebehandeling leer ik graag de voeten kennen van de klant die in mijn behandelstoel ligt. Van tevoren bespreken wij welke voetklachten de klant heeft, geef ik een oplossing voor het probleem en bijbehorend advies voor in de toekomst.

Tijdens de Biosculpture pedicure worden de teennagels geknipt en wordt de nagelomgeving schoongemaakt. Ook worden kalk- of schimmelnagels dunner gemaakt en overtollig eelt en kloven verwijderd. Het kan voorkomen dat er teveel eelt aanwezig is. Dan maak ik gebruik van een klein mesje om dit makkelijker te verwijderen. Is de klant wat angstig voor mesjes? Geen probleem. Laat mij dit van tevoren weten zodat ik een gepaste oplossing kan verzinnen.

+ Extra optie tijdens de Biosculpture pedicure

Je kunt de pedicurebehandeling combineren met het aanbrengen van gellak op de nagels. Gellak is echter niet geschikt voor mensen die aan nagels pulken. Met pulken worden de natuurlijke nagels beschadigd. Tijdens het dragen van gelnagels wordt het ook niet aangeraden om de nagels te knippen. De kans dat de gellak loslaat, is in dit geval erg groot.

Wat anderen zeggen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen?