SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN | BEAUTYCOACHING | WORKSHOPS

Beautycoaching haalt de natuurlijke schoonheid omhoog van mensen met een beperking

 

Als beautycoach help ik mensen met een beperking, hun mantelzorgers en zorgverleners bij hulpvragen op het gebied van lichamelijke verzorging. Kom stralend voor de dag met de schoonheidsbehandelingen van Pascalle’s Passie. Dat verdiend toch iedereen?

Pascalle’s Passie, de helpende hand voor zorgmedewerkers en mantelzorgers

Ben of ken jij iemand die zorg ontvangt en eigenlijk extra aandacht nodig heeft of verdiend? Of ben of ken jij iemand die meer zelfvertrouwen wil?

Dan ben je bij Pascalle’s Passie aan het juiste adres. Er heerst een groot personeelstekort onder zorgmedewerkers. Hierdoor ervaren zij veel werkdruk en hebben weinig tijd om dat stuk extra aandacht en persoonlijke verzorging te geven aan klanten. Ik ben jullie helpende hand.

Ook mantelzorgers worden vaak overrompeld door alle taken die geregeld moeten worden naast het verzorgen van een geliefde. Vanwege een ongeluk of ziekte heb je je niet kunnen voorbereiden als mantelzorger.

Het geeft mij enorm veel voldoening om jou als mantelzorger te ontzorgen en mensen met een beperking nieuwe vaardigheden te leren op het gebied van persoonlijke verzorging. Ben jij benieuwd naar alle behandelingen en welke prijs hier aan vastzit?

Een schoonheidsbehandeling, beautycoaching of een workshop.

Waar kies jij voor?

Behandelingen

Persoonlijke aandacht en contact staan centraal tijdens mijn schoonheidsbehandelingen. De klant is letterlijk de koning(in). Alle behandelingen worden aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de klant. Het maakt niet uit of de klant in een elektrische stoel zit, bedlegerig is of in bad ligt voor een snoezel-behandeling, alles is mogelijk bij Pascalle’s Passie.

Beautycoaching

Of je nu zelf de vaardigheden op het gebied van schoonheid en beauty onder de knie wil krijgen of dit graag door mij wil laten doen, beiden is mogelijk. Je hoeft het niet alleen te doen! Door 10 jaar ervaring in de zorg en beautybranche, weet ik precies waar je op moet letten om je geliefde zo goed mogelijk te verwennen en te verzorgen met een schoonheidsbehandeling. Zodra jouw geliefde straalt, straal jij ook.

Workshops

Wil jij samen met vrienden of bekenden leren hoe je jezelf van buiten mooi kunt maken? Pascalle’s Passie biedt ook workshops aan voor mensen met een beperking, gegeven in de instelling waar je verblijft. Met een groep van maximaal 6 personen leer je alle vaardigheden op het gebied van beauty. Je krijgt mijn volledige aandacht en samen maken wij er een dag van om nooit meer te vergeten.

De voordelen van samenwerken met mij op een rijtje

Z

Ik heb en maak tijd voor mensen die aandacht en persoonlijke verzorging nodig hebben.

Z

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de zorg en de beautybranche.

Z

Ik heb ervaring met verschillende doelgroepen zoals een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, somatiek, dementie, autisme, NAH, thuiszorg en palliatieve zorg.

Z

Ik neem taken over in de algemene dagelijkse verrichtingen (ADL) waar zorgmedewerkers vaak geen tijd voor hebben. Denk hierbij aan nagels knippen/lakken, voeten verzorgen (pedicure), snoezelbad en massage.

Z

Ik leer zorgmedewerkers en mantelzorgers vaardigheden aan die zij zelf kunnen inzetten. Bijvoorbeeld een massage geven in minuten.

Z

Ik leer mantelzorgers om zo efficiënt en ontspannend te werken.

Z

Ik observeer aandachtig en weet precies waar ik bij de klant op moet letten. Zat de klant tijdens de massage er ontspannen bij? Heeft de klant drukplekken op de voeten? Zijn er geïrriteerde plekjes zichtbaar op de huid?

Z

Ik ontzorg mantelzorgers van verschillende taken op het gebied van lichamelijke verzorging van de geliefde. Hierdoor behouden zij iets meer afstand en bestaat het leven niet alleen uit zorgen voor.

Over Pascalle

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van het verwaarlozen van een lichamelijke verzorging. Als klein meisje heb ik nooit van mijn moeder geleerd op welke manier ik mijn eigen lichaam moest verzorgen. Soms liep ik dagen achter elkaar in dezelfde kleding of poetste ik een week mijn tanden niet. Niet omdat ik dit fijn vond, puur omdat ik het simpelweg nooit geleerd heb van iemand.

Als pijnlijk antwoord op deze verwaarlozing werd ik jarenlang gepest door leeftijdsgenootjes. Ik vond mezelf lelijk en mijn zelfvertrouwen was naar het vriespunt gedaald. Wil jij meer over mij lezen en het ontstaan van Pascalle’s Passie?

Wat anderen zeggen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen?