Pascalle; de beautycoach voor mensen met een beperking, mantelzorgers en zorgverleners

Hi, ik ben Pascalle!

Als persoonlijke beautycoach ken ik de zorg als geen ander. Pascalle’s Passie is ontstaan aangezien ik  als ZZP’er in de zorg op veel verschillende plekken kom en het mij opvalt dat er veel te weinig aandacht is voor de klant zelf en de lichamelijke verzorging van de klant.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar in de zorg en beautybranche werkzaam. Maar liefst 60% van de zorgmedewerkers geeft aan te weinig tijd te hebben voor de klant, 60%!!! Ik weet al van jongs af aan hoe belangrijk lichamelijke verzorging is. Wil jij weten hoe ik dit weet?

MIJN VERHAAL

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van het verwaarlozen van een lichamelijke verzorging.

Als klein meisje heb ik nooit van mijn moeder geleerd op welke manier ik mijn eigen lichaam moest verzorgen. Soms liep ik dagen achter elkaar in dezelfde kleding of poetste ik een week mijn tanden niet. Niet omdat ik dit fijn vond, puur omdat ik het simpelweg nooit geleerd heb van iemand.

Als pijnlijk antwoord op deze verwaarlozing werd ik jarenlang gepest door leeftijdsgenootjes. Ik vond mezelf lelijk en mijn zelfvertrouwen was naar het vriespunt gedaald.

Rond mijn twaalfde begon voor mij de wereld van de lichamelijke verzorging. Ik kwam op internet terecht op het beautyblog van Beautygloss. Er ging letterlijk een wereld voor mij open.

Door de geposte filmpjes en blogs leerde ik hoe ik op de juiste manier mijn huid moest verzorgen. Later kwam hier ook make-up bij. Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost en dit voelde zo onwijs goed!

Moraal van het verhaal: zelf heb ik niet vanuit mijn opvoeding geleerd hoe ik mezelf op de juiste manier moest verzorgen.

Dit heb ik pas op latere leeftijd ontdekt en het heeft mij zoveel zelfvertrouwen gegeven. Ik straal nu! Ik geloof erin dat beauty geen beperkingen heeft, jij ook niet. Ook al heb je lichamelijk of geestelijk een beperking, je bent nooit te oud om te leren.

Pascalle

Pascalle’s Passie laat jou inzien hoe mooi je van nature bent.

Ik accentueer jouw natuurlijke schoonheid zodat jij straks glimlachend en stralend weer voor de spiegel staat. Huur mij in en laat mij je helpen, of je nu voor jezelf of een geliefde hulp nodig hebt op het gebied van beauty…

Straal als nooit tevoren!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen?